Kollektivet Sannyas består af 3 lejligheder på i alt ca. 800 kvm (3 små kollektiver som tilsammen udgør ét stort kollektiv, som vi sammen ejer).

Vi er 16 mennesker mellem 26 og 36 år; både studerende og arbejdende folk. Musikere og (alt for mange) akademikere. Et overtal af sociologer og antropologer.  For få mennesker der reelt laver noget – altså ikke bare snakker længe og skriver meget inden de handler…

Huset har udover lejlighederne et fællesrum, der bruges til møder, yoga, film, eller hvad man nu har lyst til. Vi har også et værksted og loftsrum. Ligesom, der er vaskemaskiner. Vi har også en stor lækker terrasse, som lige nu prydes af et flot juletræ. Om sommeren er det et fedt sted til grillaftener (naturligvis har vi en weber grill – det er jo Østerbro) og solbadning. Og sidste sommer havde vi squash, tomater, ærter og andre lækre sager i vores fantastiske urbane have.   

Vi ejer huset sammen, hvilket betyder at vi er fælles om det der kræves for at vedligeholde huset. Vi er alle i et udvalg, der har forskellige opgaver, fx. et teknikudvalg, et internetudvalg, økonomiudvalg osv. Vi har også en trivselspulje, der fx. lige er blevet brugt på en sommerhustur i det sydsjællandske.

Sannyas facebookside